توفو یا پنیر سویا غذایی محبوب است که از شیر سویا گرفته می شود. از دلمه بستن شیر تازه سویا، فشردن آن به شکل مکعب های کوچک و سرد کردن آن درست می شود. چیزی درست شبیه درست کردن ماست معمولی از شیر. تنها به جای شیر حیوانی از شیر سویا استفاده می شود. مایع آن جدا می شود و باقی مانده آنقدر فشرده می شود تا شکل پنیری و منسجم به خود بگیرند. توفو یکی از اجزای جدا نشدنی آشپزی تایلندی و چینی است که می توان آن را به روش های مختلف پخت تا بافت های مختلفی از نرم و شل تا ترد و برشته به خود بگیرد. فواید توفو بیشمار است. یک منبع عالی آمینو اسید، آهن، کلسیم و دیگر مواد ریز مغزی است.


جامع ترین خبرنامه تخصصی پزشکی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همسخن Patrick •|کُوآلآی جهِش یآفته بِ منه دیوُونه|• نور علی نور whebfwefwef درخت بلوط ازدواج موقت پارسیان هایپر وان | وبلاگ آموزشی و سرگرمی نسيم ظهور احیا